ÄR DU VÅR VASSA SUPERHJÄLTE?

Nu söker vi projektledare och producenter!

Byrå Femtiotvå –

en fullservicebyrå för alla möten

Vi är Skånes vassaste mötesbyrå och är med och skapar Öresundsregionens framtida möten mellan människor. Oavsett om det är ett klassiskt fysiskt möte, en digital hybridversion eller ett genomförande med hubbar så har vi all den kompetens och erfarenhet som behövs.

Det mänskliga mötet är oslagbart och något som ligger djupt rotat i vårt DNA, men vi vet att det digitala formatet blir viktigt framöver och vi arbetar med metoder som gör att de digitala koncepten blir levande och relationsbyggande. Vi bygger möten med precision där körschema och teknisk kunskap är viktiga komponenter. För att förstärka budskap i digitala event arbetar vi med att bygga rätt sändningsmiljö med rätt teknik på rätt plats.

Genom vårt internationella nätverk i över 130 länder genomför vi konferenser i hela världen. Vi ligger i framkant med att producera digitala event och är en av de ledande byråerna av hybridkoncept. Byrå Femtiotvå är skapat genom medarbetare med lång tid i mötesbranschen. Detta är viktiga beståndsdelar när vi nu söker vår nya vassa superhjälte. Vi är Byrå Femtiotvå – vi är den vassaste mötesbyrån i Skåne!

NU SÖKER VI:

Projektledare

När du är projektledare på Byrå Femtiotvå så är du den bästa av de bästa. Våra kunder har höga förväntningar och vi siktar alltid över dessa. Våra projektledare ska vara nyfikna på att utveckla möteskoncept och samtidigt inge ett stabilt förtroende hos kunden. Du har en stor säljande förmåga och en personlighet som entusiasmerar medarbetare och kunder. Du är strukturerad och leder projektet från intag till genomförande. Din förmåga att hantera flera projekt åt gången i ett högt tempo är vardag för dig och du packar med lätthet väskan för att genomföra projekt i hela världen. Något du har gjort många gånger tidigare. Du har så klart körkort och stenkoll på Office-paketet och kan dessutom med lätthet styra dig i Microsoft 365. Meriterande är att du förutom flytande engelska också pratar och skriver ytterligare ett språk. Du inspireras av det digitala formatet och är nyfiken på att bygga koncept som har digitalt innehåll. Att hållbara lösningar ligger dig varmt om hjärtat behöver vi väl knappast skriva. Bockar du av ovan beskrivning så är du kvalificerad till att bli vår nästa vassa projektledare!

För att du ska bli antagen som sökande till rollen som projektledare ber vi dig skicka in ditt CV samt ett personligt brev till projektledare@byrafemtiotva.se

Starttid för anställning kommer att vara september/oktober och med 6 månaders provanställning.

Producent

När du är producent på Byrå Femtiotvå pratar vi egentligen om funktionen körproducent, även kallad show caller. Du tillhör en liten exklusiv skara som mästrar detta hantverk. Vi söker dig som har en stor förståelse för de tekniska beståndsdelarna i en produktion, som är noggrann som få och som kan räkna minuter och sekunder både fram- och baklänges. Förutom den tekniska kompassen har du förmågan att se till att alla lyssnar på dig när det gäller. Som producent på Byrå Femtiotvå skapar du med van hand ett detaljerat och realistiskt tekniskt körschema. Med detta schema till hjälp driver du sedan produktionen med (h)järnhand där inget lämnas åt slumpen. Står det att programmet slutar kl. 11.35 så ser du till att det blir så. Inget konstigt för den rätte. Du har så klart körkort och stenkoll på Office-paketet och kan dessutom med lätthet styra dig i Microsoft 365. Meriterande är att du förutom flytande engelska också pratar och skriver ytterligare ett språk.
Bockar du av ovan beskrivning så är du kvalificerad till att bli vår nästa vassa producent!

För att du ska bli antagen som sökande till rollen som producent ber vi dig skicka in ditt CV samt ett personligt brev till producent@byrafemtiotva.se

Starttid för anställning kommer att vara september/oktober och med 6 månaders provanställning.